ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκουαρδιόλα: «Δεν θέλουμε τον Ντέλε Άλι»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε πως ο άσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι δεν αποτελεί στόχο του για τη Μάντσεστερ Σίτι της επόμενης περιόδου.

O προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα υπέδειξε τον Ντέλε Άλι ως έναν από τους πιο φανταστικούς παίκτες που έχει δει ποτέ στη ζωή του αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής του από την Τότεναμ.

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, που έπαιξε στους «μπλαουγκράνα» υπό τις οδηγίες του Γκουαρδίολα δήλωσε νωρίτερα αυτή τη βδομάδα ότι ο πρώην προπονητής του σκέφτεται να πάρει στην Μ.Σίτι τον Άλι.

Αυτό επέφερε μια οργισμένη απάντηση από τον τεχνικό των «Πολιτών» που περιέγραψε τον Τσάβι σαν εχθρό.

Ο Πεπ Γκουαρδίολα έτρεξε να καθησυχάσει τα πνεύματα και να επιβεβαιώσει στον Ποκετίνο ότι δεν έχει στους μεταγραφικούς του στόχους τον Άλι.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά στο Sky Sports: «Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο πρέπει να ηρεμήσει. Ο Ντέλε Άλι θα είναι παίκτη του και του χρόνου. Είμαι πολύ σίγουρος γι αυτό. Δεν τον Θέλουμε.

Είναι πολύ καλός επιθετικός και ένας από τους πιο φανταστικούς παίκτες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κινηθεί για την απόκτησή του».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση