ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπάτζετ για «τρέλες» θα έχει το καλοκαίρι ο Γκουαρντιόλα!

24sports team

info@24sports.com.cy

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του αγγλικού Τύπου η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι έχει διαμηνύσει στον τεχνικό του συλλόγου Πεπ Γκουαρντιόλα πως στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα έχει στη διάθεσή του ένα τεράστιο ποσό ώστε να διαμορφώσει το ρόστερ της ομάδας όπως ακριβώς επιθυμεί. 

Συγκεκριμένα η «Sun» προσδιορίζει το μπάτζετ που θα έχει να διαχειριστεί ο Ισπανός τεχνικός στις 250 εκατομμύρια στερλίνες (ή αλλιώς, περίπου, 300 εκατομμύρια ευρώ!), σε μία προσπάθεια να καταστήσει τους «πολίτες» κυρίαρχη ομάδα στο Νησί, μετά από μία σεζόν με ελάχιστες φωτεινές στιγμές και πολλές σκιές.

Η ομάδα, η οποία οργανικά στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν μία κληρονομιά παικτών που είχε νωρίτερα στη διάθεσή του ο Πελεγκρίνι, έχει ανάγκη, όπως παραδέχεται και ο Γκουαρντιόλα, από «ηχηρές» προσθήκες και με γνώμονα αυτή την οπτική έλαβε το ελεύθερο για τουλάχιστον τέσσερις κορυφαίες μεταγραφές.

Στο «στόχαστρο» βρίσκονται ήδη ο επιθετικός της Άρσεναλ Αλέξις Σάντσεζ, ο αμυντικός της Σαουθάμπτον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ και ο δεξιός ακραίος αμυντικός της Τότεναμ Κάιλι Γουόκερ, ενώ εκτός Πρέμιερ βασική επιλογή αποτελεί για τον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Τολίσο.


Πηγή:www.sport-fm.gr

 

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση