ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Ζεσούς θα ταξιδέψει μαζί μας»

Στην αποκάλυψη ότι ο Γκάμπριελ Ζεσούς θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στο Λονδίνο για τον ημιτελικό της Κυριακής (23/4) στο «Γουέμπλεϊ» προέβη ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα. Απών ο Στόουνς.

Ο Καταλανός τεχνικός δεν ξεκαθάρισε, ωστόσο, αν θα συμπεριλάβει τον Βραζιλιάνο επιθετικό στην αποστολή των «πολιτών», τόνισε όμως κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τους «κανονιέρηδες», ότι ο 19χρονος φορ έχει επιστρέψει με ιδιαίτερα μεγάλο... κέφι στις προπονήσεις της Σίτι.

«Ο Γκάμπριελ είναι πολύ καλύτερα πλέον και έβγαλε σήμερα (21/4) μέρος της προπόνησης. Επέστρεψε με χαρά και είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θα ταξιδέψει μαζί μας με όλο το υπόλοιπο σύνολο στο «Γουέμπλεϊ» και από κει και έπειτα θα δούμε αν θα μπει στην αποστολή», δήλωσε ο 20χρονος κόουτς για τον παίκτη και εκθειάζοντάς τον προσέθεσε:

«Ο αντίκτυπος που είχε ο Γκάμπριελ στην ομάδα φαίνεται από το ότι, ενώ είναι πολύ δύσκολο να έρθει κάποιος στην Πρέμιερ Λιγκ και να δείξει από την αρχή ότι είναι αποτελεσματικός, αυτός τα κατάφερε. Είδατε τι έκανε με αντιπάλους τις Τότεναμ και Σουόνσι. Είχε όλη την Ευρώπη στα «χέρια» του, αποφάσισε να έρθει σε εμάς και αυτό δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε. Για αυτό είμαστε ευτυχείς και ελπίζουμε, ότι από κοινού με τον Σέρχιο (Αγουέρο) και τα υπόλοιπα παιδιά, θα μπορέσει να μας βοηθήσει πριν ολοκληρωθεί η σεζόν».

Από την άλλη, όμως, χωρίς τον Τζον Στόουνς θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Ο 22χρονος στόπερ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό και όπως επιβεβαίωσε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο σπουδαίο ματς με τους «κανονιέρηδες» την Κυριακή (23/4), ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του και στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Πέμπτη (27/4) για το πρωτάθλημα.

«Όχι δεν θα παίξει. Δεν είναι έτοιμος. Είχε έναν τραυματισμό στην προπόνηση και είναι εκτός για το παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ. Ίσως να καταφέρει να επιστρέψει για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Σίτι για την απουσία του Στόουνς.

 

Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X