ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι δύο στόχοι για την άμυνα

Δύο είναι οι βασικές επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πολιτών», ο Καταλανός τεχνικός ετοιμάζει και τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν, με βασικό μέλημα την απόκτηση δύο παικτών. Έναν για το αριστερό άκρο και έναν για το κέντρο της άμυνας.

Στα στόπερ η πρώτη επιλογή φαίνεται πως είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, ειδικά αν παραμείνει στο τιμόνι των πρωταθλητών Ιταλίας ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αποτέλεσμα εικόνας για leonardo bonucci 2017

Ο 29χρονος αμυντικός ανανέωσε μόλις το ν περασμένο Δεκέμβριο τη συνεργασία τους με τους «μπιανονέρι» και πλέον δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021. Κάτι που αυτόματα κάνει την περίπτωσή του εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η ιταλική ομάδα τον κοστολογεί κοντά στα 60 εκατομμύρια λίρες.

Η δεύτερη επιλογή του Γκουαρντιόλα αφορά τη θέση του αριστερού μπακ και ο… εκλεκτός ακούει στο όνομα, Σεάντ Κολάσινατς.

Ο 23χρονος Βόσνιος μένει ελεύθερος από τη Σάλκε στο φινάλε της σεζόν και δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως ο τεχνικός της Σίτι έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του, με στόχο να προλάβει τους υπόλοιπους «μνηστήρες» (Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Τότεναμ) και να ντύσει τον παίκτη στα γαλάζια.

Αποτέλεσμα εικόνας για kolasinac 2017

 

Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X