ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να μην τελείωνε ποτέ... (vid)

Σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν πραγματική αποθέωση του ποδοσφαίρου, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ εξήλθαν ισόπαλες με 1-1 για την 29η αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Αγκουέρο και Μίλνερ οι σκόρερ. Πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν στο παιχνίδι.

Υπό έντονη βροχή άρχισε ο αγώνας στο Μάντσεστερ. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και εναλλασσόμενη υπεροχή στα πρώτα του λεπτά.  Στο 12’, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είχε μια σέντρα σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Μινιολέ σε κόρνερ. Η Σίτι προσπαθούσε κυρίως με τον Στέρλινγκ να απειλήσει δίχως επιτυχία, ενώ η Λίβερπουλ πρόσεχε πρώτα τα νώτα της και κοίτζε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Στο 20’, ο Σίλβα είχε τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν το σουτ του έφυγε άουτ από καλή θέση. Στο 25’, ο Μανέ έφυγε μόνος απέναντι από τον Καμπαγιέρο, όμως ο Αργεντινός τον πρόλαβε. Πάντως, ο πάγκος των «κόκκινων» διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι. Στο 35’, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με σουτ του Κουτίνιο που έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μάτιπ είχε μια καλή κεφαλιά άουτ από φάουλ του Μίλνερ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες είχαν σωρεία ευκαιριών. Οι «πολίτες» με Στέρλινγκ και Φερναντίνιο και οι «κόκκινοι» με Φιρμίνο, Λαλάνα και Μάτιπ. Ως εκ τούτου, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σουτ του Μανέ που κόντραρε στον Στόουνς και πήγε σε κόρνερ. Στο 51’η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φιρμίνο από τον Κλισί. Ο Μίλνερ ευστόχησε στην εκτέλεση για το 0-1. Στο 56’, ο Τζον Στόουνς είχε κεφαλιά άουτ από κόρνερ του Ντε Μπρόινε. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φιρμίνο είχε χαμένο τετ α τετ κόντρα στον Καμπαγιέρο που απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 69’ η Σίτι ισοφάρισε κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Αγκουέρο εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ντε Μπρόινε και με πλασέ ισοφάρισε το σκορ. Στο 76’, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είχε σουτ στο δοκάρι σε ανεπανάληπτη ευκαιρία για τους «πολίτες». Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης. Οι Στέρλινγκ και Αγκουέρο για τους γηπεδούχους και οι Λαλάνα και Φιρμίνο έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες για να βάλουν μπροστά στο σκορ τις ομάδες τους.

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τις δύο ομάδες με ένα βαθμό μεν, αλλά χαρίζοντας μας δε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της σεζόν.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο, Κλισί, Οταμέντι, Στόουνς, Σίλβα, Τουρέ (65' Σανιά), Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Σανέ (83' Φερνάντο), Αγουέρο

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλαβάν, Κλάιν, Μάτιπ, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα, Κουτίνιο (73' Οριζί), Τσαν, Φιρμίνο (89' Λούκας), Μανέ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X