ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θωρακίστηκε το «Etihad Stadium»

Οι πολίτες των ευρωπαϊκών πόλεων δεν αισθάνονται τόσο ασφαλείς όσο πριν λίγα χρόνια και αυτό εξαιτίας της τρομοκρατίας. Οι επιθέσεις του ΙSIS σε αρκετές πόλεις έχουν αν μη τι άλλο προβληματίσει και αρκετές ομάδες, καθώς στα γήπεδα των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης υπάρχει σχετική πληρότητα με τους πολυάριθμους ποδοσφαιρόφιλους να νοιώθουν την ανάσα της τρομοκρατίας πιο ζεστή από ποτέ.

Η Μάντσεστερ Σίτι απάντησε στις ανησυχίες των φίλων της αναφορικά με την τρομοκρατία, προχωρώντας σε ορισμένες πολύ καλές κινήσεις για να θωρακίσει ακόμα περισσότερο το γήπεδό της. Οι «πολίτες» αγόρασαν και εγκατέστησαν αντιβαλλιστικά τζάμια περιμετρικά του γηπέδου ακολουθώντας τη βήματα της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, η οποία ενίσχυσε την ασφάλεια του γηπέδου της νωρίτερα φέτος.

Ύστερα από τα χτυπήματα στο κέντρο του Βερολίνου και έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας, η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου συνέστησε σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος να πάρουν περισσότερα μέτρα και ήδη αρκετές έχουν ξεκινήσει τα έργα. Η Σίτι πέρα από τα τεθωρακισμένα τζάμια απαγόρευσε στους οδηγούς να κινούνται στα περίχωρα του «Etihad Stadium». Πλέον οι φίλοι της ομάδας μπορούν να νοιώθουν πιο ασφαλείς καθώς πέραν από τα έργα που έγιναν, υπάρχει συνεργασία με την τοπική αστυνομία αλλά και με το πρώτο αντιτρομοκρατικό γραφείο που ίδρυσε η Premier League.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση