ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τουρέ: «Ο Στέρλινγκ έπρεπε να… βουτήξει»!

Tην φάση του σπρωξίματος του Στέρλινγκ από τον Γουόκερ, στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ (2-2), σχολίασε ο Γιάγια Τουρέ, εκφράζοντας τόσο τον θυμό του για τη λάθος διαιτητική απόφαση.

«Είναι άδικο μερικές φορές. Γυρνάς σπίτι, βλέπεις τα στιγμιότυπα στην τηλεόραση και θες να την… σπάσεις από τα νεύρα σου!

Αν ο διαιτητής κοίταγε τις φάσεις, θα ένιωθε πως υπήρξε μια αδικία. Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή, αλλά αυτό είναι δύσκολο να το δεχθείς. Είναι ουσιαστικά σαν να χάνεις δυο πόντους», ήταν η αντίδραση του Ιβοριανού για την επίμαχη φάση, λίγα λεπτά πριν η Τότεναμ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σον σε 2-2.

Ο Ιβοριανός πάντως δικαιολογεί την στάση του Ραχίμ Στέρλινγκ λόγω της απειρίας του, αλλά και δεν υποτιμά την Τότεναμ για την αγωνιστική της αξία: «Αν είχε τη δική μου εμπειρία, πιθανώς θα έκανε τη βουτιά, και μάλλον αυτό έπρεπε να κάνει. Είναι όμως πολύ ειλικρινής, και δεν μπορείς να του πεις πως είναι λάθος. Όταν βλέπεις τη φάση, λες πως δεν γίνεται να χάσει το γκολ, αλλά ο Γουόκερ τον σπρώχνει από πίσω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X