ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πεπ καλεί Ράκιτιτς!

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Καταλανικής εφημερίδας «Sport», ο Ίβαν Ράκιτιτς έχει δεχθεί κρούση από την Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός προπονητής έχει επικοινωνήσει προσωπικά με τον Κροάτη μέσο, καθώς ο 29χρονος αποτελεί διακαή του πόθο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των «πολιτών», διαμηνύοντάς του το πόσο πολύ επιθυμεί να τον έχει υπό τις οδηγίες του αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στους «γαλάζιους» εφόσον ενταχθεί σε αυτούς.

Ο γεννημένος στις 10 Μαρτίου του 1988 ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2014 όταν και μεταγράφηκε από τη Σεβίλλη, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει παραστάσεις, με το γεγονός πως στον πάγκο της Σίτι κάθεται ο πρώην προπονητής των «μπλαουκράνα» να αποτελεί μεγάλο κίνητρο.

Μένει να φανεί εάν ο Ράκιτις θα αποδεχθεί την πρόσκληση- πρόκληση αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση της Μπαρτσελόνα, εάν δηλαδή οι Καταλανοί θα συναινέσουν ή θα υψώσουν τείχος στην Αγγλική ομάδα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X