ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πεπ: «Δεν θα σταματήσω σύντομα»

Διευκρινήσεις σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του περί αποχώρησης από τους πάγκους κλήθηκε να δώσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης Κυπέλλου με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ. Τι είπε για τη σύγκριση Σίτι-Γιουνάιτεντ.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα την προπονητική του καριέρα, τονίζοντας πως απλά δεν βλέπει τον εαυτό του σε πάγκο ομάδας μετά τα 60 του χρόνια.

«Στη συνέντευξη αυτή είπα πως δεν πρόκειται να προπονώ όταν φτάσω 60 ετών. Αλλά ακόμα είμαι 45. Δεν πρόκειται να αποχωρήσω σε δύο ή τρία χρόνια. Αγαπάω τη δουλειά μου και βρίσκομαι στο ιδανικό μέρος εδώ στην Αγγλία. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο μικρός και κάποια στιγμή θέλω να κάνω και κάτι άλλο στη ζωή μου. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί στα επόμενα, τρία, τέσσερα πέντε, έξι ή επτά χρόνια. Δεν θα προπονώ στα 60-65. Όμως δεν σκέφτομαι να αποχωρήσω» ήταν τα λόγια του Γκουαρντιόλα, ο οποίος αναφορικά με το ματς του Κυπέλλου στην έδρα της Γουέστ Χαμ ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει…. ολοκληρωτικό ροτέισον και θα χρησιμοποιήσει δυνατή ενδεκάδα με στόχο την πρόκριση.

Επίσης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη σύγκριση της Σίτι με τη Γιουνάιτεντ, εξηγώντας πως μίλησε μόνο για τους τίτλους, καθώς τα τελευταία χρόνια η ομάδα του έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

«Σε επίπεδο τίτλων και ιστορίας, είμαστε πίσω από Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Αλλά τα τελευταία χρόνια η Σίτι είναι με διαφορά η ομάδα που έχει κάνει τη μεγαλύτερη πρόοδο. Αν μιλάμε για 20 χρόνια, τότε ναι είμαστε πιο πίσω από άλλες ομάδες» δήλωσε σχετικά ο Πεπ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X