ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι είναι δέκα χρόνια πίσω από την Γιουνάιτεντ»

Η δήλωση του Πεπ Γκουαρντιόλα περί αποχώρησής του από την προπονητική μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Σίτι, δεν ήταν ό,τι πιο αναμενόμενο μπορούσαμε να ακούσουμε.

Ο Καταλανός τεχνικός όμως, δεν έμεινε εκεί. Μιλώντας στο NBC, «προειδοποίησε» πως δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε στα μάτια μας: «Αν με ψάξετε, θα με βρείτε μόνο σε κάποιο γήπεδο γκολφ. Εκεί δεν θα έχει ούτε βροχή, ούτε αέρα», τόνισε δείχνοντας ξεκάθαρα την δυσαρέσκειά του για τον αγγλικό καιρό.

Χωρίς ίχνος προσπάθειας να ωραιοποιήσει την κατάσταση στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ υπογράμμισε πως οι «πολίτες» χρειάζονται 10 χρόνια για να φτάσουν το επίπεδο της Γιουνάιτεντ και ξεκαθάρισε: «Δεν έχουμε την ιστορία της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους, της Μπάγερν ή της Μαν. Γιουνάιτεντ, ούτε τους τίτλους τους. Το σημαντικό για την επόμενη δεκαετία είναι να βρίσκεται σταθερά στην Ευρώπη, όχι να κερδίσει κάποιον τίτλο».

Όσο για το αν η Πρέμιερ Λιγκ είναι –όπως λέγεται- το πιο αγχωτικό και πιεστικό πρωτάθλημα για έναν προπονητή, ο 45χρονος τεχνικός έχει άλλη άποψη: «Μεγαλύτερη πίεση εδώ; Όχι. Η μεγαλύτερη πίεση ήταν στην Μπαρσελόνα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την πίεση στην Μπαρσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης με εκείνη της Μπάγερν αλλά ούτε και της Μάντσεστερ Σίτι. Εδώ είναι λιγότερη, πολύ λιγότερη».

sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση