ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Τουρέ είναι εδώ

Συγγνώμη. Πολύ δύσκολη λέξη. Ειδικά αν πρέπει να την πει ένας καλομαθημένος, ζάπλουτος σταρ που έχει μάθει όλοι να πέφτουν στα πόδια του.

Χρησιμοποίησε τον Γιάγια Τουρέ στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι για πρώτη φορά και ο ιβοριανός 210 μέρες μετά την τελευταία του εμφάνιση σε αρχικό σχήμα με δύο γκολάρες υπέγραψε τον θρίαμβο επί της Κρίσταλ Πάλας με 1-2!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να κέρδισε ένα παίκτη (Τουρέ), αλλά έχασε έναν άλλον. Ο εύθραυστος Βενσάν Κομπανί τραυματίστηκε εκ νέου στο κεφάλι (πιθανότατα υπέστη διάσειση) μετά από σύγκρουση του με τον Κλαούντιο Μπράβο κι έτσι η χαρά από την επιστροφή στην κορυφή της Premier League κάπως μετριάστηκε.

Στο «Σέλχαρστ Παρκ» ο (ξεκούραστος) Γιάγια Τουρέ θύμιζε εκείνο το προ ετών καθαρόαιμο. Ήταν παντού στο γήπεδο, γεμίζοντας τον αγωνιστικό χώρο. Από δικό του συνδυασμό με τον Νολίτο και εκπληκτικό βολέ στο «παραθυράκι» έκανε το 0-1 (39’) επισφραγίζοντας την πρωτοβουλία των φιλοξενουμένων.

Υπάρχει όμως ένας άγραφος νόμος φέτος που λέει ότι αν η Σίτι δεν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ δεν κερδίζει εκτός έδρας, αφού έχει δεχθεί γκολ στα 9 από τα 11 ταξίδια της. Ο Αγκουέρο απέτυχε να κάνει το 0-2 σε καθαρή ευκαιρία (65’) και στην αμέσως επόμενη φάση ο Γουίκαμ τιμώρησε αδράνεια Σαμπαλέτα και Μπράβο για το 1-1 (66’).

Ωστόσο, ο Γιάγια δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο ιβοριανός προωήθηκε σε κόρνερ του Ντε Μπρόινε και με κοντινή προβολή (82’) έκανε το 1-2, προκαλώντας εισβολή των αγωνιστικό χώρο από μερικούς τρελαμένους οπαδούς της Σίτι που ξέσπασαν στο νικητήριο γκολ του ιβοριανού!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση