ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται η ώρα του Σανέ για την «Σίτι»

Με τόσο συνωστισμό μεσοεπιθετικά, ένα από τα ακριβότερα αποκτήματα της «Σίτι», ο Λιρόι Σανέ, ακόμα περιμένει την ευκαιρία του την οποία θα πάρει μεσοβδόμαδα όπως ανέφερε ο Γκουαρδιόλα.

Τι και αν κόστισε 50 εκατ. ευρώ; Έχοντας μπροστά του παίκτες όπως οι Αγουέρο, Στέρλινγκ, Νολίτο, Ντε Μπρούιν, Νολίτο και Νταβίντ Σίλβα είναι λογικό πως θα αργούσε να πάρει την ευκαιρία του. Αν συνυπολογίσουμε και έναν τραυματισμό στον μηρό που τον έφερε πίσω σε φυσική κατάσταση τότε είναι λογικός ο φαινομενικός παραγκωνισμός του.

Χαρακτηριστικά έχει αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις για συνολικά 60 λεπτά! Όμως η σεζόν είναι μεγάλη και ένας παίκτης όπως ο Σανέ που πέρσι στα 19 του ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Σάλκε (42συμ/ 9 γκολ/ 7 ασίστ), σόγουρα θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον Πεπ. Ο ίδιος ο Καταλανός ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Μπόρνμουθ:

«Ήταν έτοιμος να ξεκινήσει σήμερα. Αλλά αποφάσισα να αγωνιστούν άλλοι. Ο Λιρόι ήταν τραυματισμένος στο ξεκίνημα αλλά είναι πολύ καλύτερα τώρα. Έχω δει την ποιότητά του. Φυσικά και χρειάζεται αγωνιστικό χρόνο και στο επόμενο παιχνίδι θα τον έχει (κόντρα στην Σουόνσι για το Κύπελλο)».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X