ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάντοτε ιδιαίτερο το ντέρμπι του Μάντσεστερ»

Στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για την πόλη του Μάντσεστερ, αλλά και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, το ερχόμενο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Σίτι αναφέρθηκε ο Φερναντίνιο, προσθέτοντας μάλιστα ότι οι «πολίτες» είναι πανέτοιμοι για τη μονομαχία του Σαββάτου (10/9). 

«Πάντοτε το ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι ιδιαίτερο. Όλη η πόλη θα είναι συντονισμένη σε αυτό και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες. Εμείς είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς», σημείωσε ο 31χρονος μέσος.

Ο Φερναντίνιο δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί και για τον καινούριο προπονητή της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα, η παρουσία του οποίου άλλαξε αρκετά στοιχεία στο σύνολο των «πολιτών», με κυριότερο, κατά τον Λατινοαμερικάνο μέσο, τη νοοτροπία του νικητή που τους έχει εμφυσήσει ο Καταλανός κόουτς. Συγκεκριμένα, είπε:

«Το πρώτο που προσπάθησε να αλλάξει, όταν ήρθε στη Σίτι ήταν η νοοτροπία ομάδας και παικτών. Επιχείρησε να βάλει στο μυαλό μας τη νοοτροπία του νικητή. Για να είσαι νικητής, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα, όπως οι προπονήσεις και ο τρόπος παιχνιδιού και αυτό επιδιώκουμε να κάνουμε. Σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και είμαστε ακόμη στην αρχή. Ήδη βλέπουμε κάποιες αλλαγές προς τη θετική πλευρά, μιας και έχουμε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση