ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόβει τις... πίτσες ο Γκουαρδιόλα

Αποφασισμένος να αλλάξει πολλές από τις παλιές, κακές συνήθειες των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ακόμα κι αν οι απαγορεύσεις του αποτελέσουν αιτία... διαζυγίου, ακόμα κι αν «κλείσουν» σπίτια εξαιτίας των απαιτήσεών του, το παν για τον Ισπανό τεχνικό είναι να πετύχει η ομάδα. Και θα το κάνει με κάθε τρόπο σε ότι αφορά όχι μόνο αγωνιστικά θέματα, αλλά και ζητήματα εκτός γηπέδων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN», ο Γκουαρδιόλα έχει ζητήσει να αλλάξουν κάποιες από τις συνήθειες που είχαν οι παίκτες στην καθημερινότητά τους.

Για παράδειγμα, μετά το τέλος κάθε εντός έδρας αγώνα, ουδείς ποδοσφαιριστής θα αποχωρεί από το γήπεδο, αλλά θα παραμένουν και θα τρώνε όλοι μαζί σε μια προσπάθεια να παραμένουν ενωμένοι. Τι κι αν τους περιμένουν οι σύζυγοί τους στα σπίτια τους; Θα πρέπει να μένουν και να τρώνε όλοι μαζί.

Επόμενο ζήτημα είναι το τι θα τρώνε. Όπως συμβαίνει στις ομάδες, η πίτσα είναι το φαγητό που απολαμβάνουν οι παίκτες μετά το τέλος των αγώνων. Θα κοπούν και αυτές, κατόπιν εντολής του Ισπανού προπονητή, ο οποίος θέλει οι παίκτες του να ακολουθούν υγιεινή διατροφή και να μην τρώνε... σαβούρα!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση