ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μάντσεστερ Γ.: Η επιστροφή Πογκμπά και το μεγάλο στοίχημα

Το ζητούμενο απ’ τον Γάλλο

Η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και την άδεια ένεκα του παγκοσμίου κυπέλλου είναι γεγονός. Ο Γάλλος διεθνής απουσίασε απ’ το βασικό στάδιο προετοιμασίας όμως πλέον έχει επιστρέψει και το στοίχημα γι’ αυτόν και τον Μουρίνιο είναι να δούμε την πραγματική αξία του Πογκμπά. Εκτός βέβαια και αν τελικά έρθει μια τεράστια βόμβα – μεταγραφή.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ο Μίνο Ραϊόλα ασκεί πιέσεις στην Μάντσεστερ για μεταγραφή του Γάλλου στην Μπαρτσελόνα πριν κλείσει και το μεταγραφικό παράθυρο της Αγγλίας (αυτό θα συμβεί την Πέμπτη). Σε περίπτωση που τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή του Πογκμπά στην Μπαρτσελόνα ή ακόμη και την Γιουβέντους με την οποία έχει συνδεθεί, όμως θα είναι κάτι πολύ δύσκολο, καθώς τότε δεν θα μπορεί σε καμιά περίπτωση να τον αντικαταστήσει η Γιουνάιτεντ. Έτσι είναι απόλυτα λογικό πως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν έχουν καμιά όρεξη να μπουν σε συζήτηση μετά την Πέμπτη.

Το στοίχημα είναι να δούμε τον Πογκμπά του παγκοσμίου κυπέλλου και με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ

Πίσω όμως στο αρχικό μας θέμα και το στοίχημα των Μουρίνιο – Πογκμπά. Οι δυο τους έχουν τα «θεματάκια» τους, με τον πρώτο να αφήνει συχνά πυκνά αιχμές για τον Γάλλο διεθνή. Ο «Special One» απαίτησε μάλιστα απ’ τον Πογκμπά να αλλάξει κάποια πράγματα. Πράγματα κυρίως σε θέμα νοοτροπίας και στο πως αντιμετωπίζει τις οδηγίες των προπονητών του.

Η ψυχολογία του Γάλλου είναι γεγονός πως είχε πέσει πολύ χαμηλά. Το παγκόσμιο κύπελλο όμως, αποδείχθηκε πως ήταν η χρυσή ευκαιρία που έψαχνε ο Πογκμπά για να ανέβει και πάλι ψηλά. Να  βρει τον εαυτό του. Να βάλει ένα τέλος στα όσα ακούει από τον κόσμο για την αξία του και το κόστος της μεταγραφής του. Ένα εξαιρετικό τουρνουά για τον ίδιο. Μυαλωμένο παιχνίδι, ήταν εκεί που έπρεπε όποτε έπρεπε, ανέβαζε και έριχνε τον ρυθμό του αγώνα όταν χρειαζόταν, βοηθούσε επιθετικά ενώ έδινε και βοήθειες στην άμυνα. Ήταν γενικότερα ένα τουρνουά μάλαμα για τον ίδιο.

Το στοίχημα είναι να δούμε τον Πογκμπά του παγκοσμίου κυπέλλου και με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ. Έχει όλα όσα χρειάζεται για το πράξει. Αυτό που μένει είναι η συνεργασία του Πογκμπά με τον Μουρίνιο να βελτιωθεί. Ίσως πρέπει να ρίξουν νερό στο κρασί τους και οι δυο. Ίσως πάλι ο Γάλλος πρέπει να ακούσει τον προπονητή. Η ουσία όμως είναι να δούμε στο γήπεδο τον Πογκμπά που όλοι ξέρουμε και να βοηθήσει ουσιαστικά την Γιουνάιτεντ.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X