ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μάντσεστερ Γ.: Ενίσχυση... εξαρτάται

Όλα δείχνουν πως και η νέα μεταγραφική περίοδος θα κυλήσει με ένταση

Εφραίμ Γεωργίου

Η φετινή χρονιά δεν κυλά ιδανικά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίθετα η ομάδα φαίνεται να έχει κάνει ένα βήμα πίσω και τα «σύννεφα» πάνω απ’ το «Θέατρο των ονείρων» έχουν αυξηθεί αρκετά. Ο Ζοσέ Μουρίνιο πολλές φορές έχει εκφράσει τα παράπονα του για το γεγονός πως η ομάδα δεν ενισχύθηκε το καλοκαίρι παρά τις όποιες εισηγήσεις του. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα συμβεί και τον Γενάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αγγλικών μέσων, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται έτοιμη να ανάψει «κόκκινο» φως στα θέλω του Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι δεδομένο πως θέλει ένα αμυντικό και τα ονόματα των Ρομανιόλι, Μιλένκοβιτς και Σκρίνιαρ έχουν συνδεθεί με το ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων» μιας και αποτελούν προτάσεις του Μουρίνιο.

Η διοίκηση όμως δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταγραφή εκτός και αν η ίδια βλέπει πως θα υπάρχει τόσο άμεση και ουσιαστική βελτίωση στην ομάδα, ενώ συνάμα ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει θα έχει προοπτικές να αφήσει το στίγμα του για πολλά χρόνια. Και φαίνεται πως οι προτάσεις του Μουρίνιο δεν τους ικανοποιούν.

Έτσι όλα δείχνουν πως και η νέα μεταγραφική περίοδος θα κυλήσει με ένταση και «νεύρα» από όλες τις πλευρές. Τόσο απ’ τον Μουρίνιο που δεν θα πάρει αυτό που ζητά τόσο καιρό, τον κόσμο που δεν θα δει την ομάδα ενισχυμένη, όσο και απ’ τη διοίκηση που θα πρέπει για ακόμη μια φορά να αντιμετωπίσει τα παράπονα των άλλων πλευρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X