ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαν. Γιουνάιτεντ: Η πιο ευνοημένη ομάδα από τη διαιτησία σύμφωνα με έρευνα!

Η πρωτοποριακή έρευνα του ESPN και την Intel δεν θα αρέσει στους κόκκινους διαβόλους

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Έρευνα του ESPN σε συνεργασία με την Intel και το πανεπιστήμιο του Bath έβγαλε το πόρισμα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε πέρσι 6 βαθμούς από λανθασμένα σφυρίγματα, ενώ αντίθετα η Λίβερπουλ έχασε 12!

Μία απίθανη και πρωτοποριακή μελέτη έκανε το ESPN σε συνεργασία με την Intel και το πανεπιστήμιο του Bath, που θέλησαν να διαπιστώσουν πόσο ευνοήθηκε ή αδικήθηκε από λανθασμένα σφυρίγματα κάθε ομάδα της Premier League κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος.

Συνολικά διαπιστώθηκαν 157 λανθασμένα σφυρίγματα που αφορούσαν λανθασμένες ακυρώσεις γκολ, άδικα πέναλτι και αποβολές που δνε έπρεπε να δωθούν και τα πορίσματα της έρευνας είναι εντυπωσιακά.

Πιο ευνοημένη ομάδα την περσινή σεζόν ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πήρε 6 παραπάνω βαθμούς από αυτούς που θα έπρεπε να πάρει αν όλα τα σφυρίγματα ήταν σωστά και πιο αδικημένη η Λίβερπουλ, η οποία πήρε 12 βαθμούς λιγότερους και θα έπρεπε να τερματίσει στην δεύτερη θέση, αν υπήρχε απόλυτη διαιτητική δικαιοσύνη.

Αυτή όμως που αισθάνεται πιο αδικημένη από όλους είναι η Στόουκ, από την οποία αφαιρέθηκαν άδικα 4 βαθμοί, τους οποίους αν είχε δεν θα είχε υποβιβαστεί και την θέση της θα έπαιρνε η Χάντερσφιλντ!

Πηγή: gazzetta.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X