ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Για νέο συμβόλαιο στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Πριν την αλλαγή του χρόνου αναμένεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσεγγίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, με σκοπό να επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία

Να «δέσουν» τον Ζοσέ Μουρίνιο με νέο συμβόλαιο επιθυμούν οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η κίνηση αυτή σαφώς και δεν προκαλεί εντύπωση μιας και ο Μουρίνο είναι έτοιμος να οδηγήσει την Γιουνάιτεντ στις επιτυχίες και πάλι.

Το τρέχων συμβόλαιο του Πορτογάλου με τους «κόκκινους διαβόλους» εκπνέει το 2019 και ήδη στις τάξεις του συλλόγου έχουν πάρει την απόφαση να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και στο μακρινό μέλλον.

Ρεπορτάζ της «Telegraph» αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον «Special One» το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο, έτσι ώστε οι υπογραφές να πέσουν... ομαλά το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια το αν θα γίνει αυτό (η νέα συμφωνία) θα το δείξει η πορεία, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα και σιγά σιγά αποβάλει το φάντασμα του Φέργκι από το «Θέατρο των ονείρων».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση