ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εκεχειρία στο Μάντσεστερ για Μουρίνιο - Πογκμπά

Αποφάσισαν να κηρύξουν... ανακωχή, με γνώμονα το κοινό καλό

Οι σάλπιγγες του πολέμου σταμάτησαν να ηχούν για τους Ζοσέ Μουρίνιο και Πολ Πογκμπά, οι οποίοι προτίμησαν να... θάψουν τα τσεκούρια του πολέμου και να συμφιλιωθούν μέχρι νεοτέρας.

Τα μαύρα σύννεφα που είχαν πυκνώσει στον ουρανό του Μάντσεστερ άρχισαν να διαλύονται, με την λιακάδα να διαδέχεται την καταιγίδα στη σχέση του Πορτογάλου τεχνικού με τον 25χρονο μέσο, καθώς οι δύο άνδρες αποφάσισαν να... υπογράψουν την ποδοσφαιρική συνθήκη παύσης των πυρών και να πορευτούν στον ίδιο δρόμο μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Mirror".

Όπως όλα συνωμοτούν, οι δύο "άσπονδοι" φίλοι κάνουν στην άκρη τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, θέτοντας ως προτεραιότητα την αρμονική τους συνύπαρξη για χάρη του κοινού σκοπού, να φορέσουν το στέμμα του πρωταθλητή στην Premier League, επαναφέροντας τους "κόκκινους διαβόλους" στον αγγλικό θρόνο, ύστερα από την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 2012/13.

Ο "Special One" ρίχνει νερό στο κρασί του, ενώ η αποχώρηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με το γαλλικό εθνόσημο από το "Θέατρο των Ονείρων" μετατίθεται μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου στο Νησί.

Πηγή: sport24.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X