ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν αντάλλαξαν χειραψία Χιουζ-Μουρίνιο

Η άρνηση του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, να ανταλλάξει χειραψία με τον ομόλογό του στην Στόουκ, Μάρκ Χιουζ, μετά το ισόπαλο 2-2 των δυο ομάδων, επισκίασε την αναμέτρηση.

Η άρνηση του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, να ανταλλάξει χειραψία με τον ομόλογό του στην Στόουκ, Μάρκ Χιουζ, μετά το ισόπαλο 2-2 των δυο ομάδων, επισκίασε την αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο «Bet365 Stadium».

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των «πότερς» φέρεται να επιτέθηκε με υβριστικό τόνο στον Πορτογάλο, λόγω της εισόδου του στα όρια της δικής του τεχνικής περιοχής με αφορμή ένα φάουλ, το οποίο ήταν και η αιτία για την έναρξη ενός λεκτικού διαπληκτισμού.


Αυτό είχε σαν επακόλουθο μετά την λήξη του αγώνα, την μη ανταλλαγή χειραψίας των δυο ανδρών, με τον Μουρίνιο να χαιρετάει στη συνέχεια μόνο τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Στόουκ.

Για το περιστατικό πήρε θέση μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης στην συνέντευξη τύπου ο Μάρκ Χιούζ, με τον κόουτς της Στόουκ να παίρνει θέση για το εν λόγω συμβάν:

«Νομίζω ότι τον έσπρωξα, επειδή ήταν στα όρια της τεχνικής μου περιοχής. Δεν γνωρίζω γιατί δεν μου έδωσε χειραψία μετά τον αγώνα. Πιθανόν για αυτό το περιστατικό, η μάλλον επειδή θεωρεί την ισοπαλία με εμάς ως ένα αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς περίμενε να κερδίσει την Στόουκ. Ίσως και να αντέδρασε λάθος σε αυτή την περίπτωση, η πιθανόν έχει να κάνει με εμένα. Έχω καλή προϊστορία με τις χειραψίες!».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση