ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα περνούσα μέσα από τοίχο για τον Μουρίνιο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρομέλου Λουκάκου, είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για τον Ζοσέ Μουρίνιο. 

Ο Βέλγος επιθετικός έφυγε από την Έβερτον και πήρε την αναμενόμενη μεταγραφή στην ομάδα του Μουρίνιο, σε μία προσπάθεια του να έχει μια καλύτερη συνεργασία από αυτή που είχαν στο παρελθόν. 

Η «σχέση» τους ξεκίνησε από την εποχή που ο Μουρίνιο ήταν προπονητής στην Τσέλσι και ο Λουκάκου προσπαθούσε να μπει στην πρώτη ομάδα των «μπλε». Παρόλο που αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα μεταξύ τους, αναμένεται τώρα να εξομαλυνθούν τα πράγματα με τον ερχομό του στο «Όλντ Τράφορντ». 

Ερωτηθείς αν ο Μουρίνιο ήταν κρίσιμος παράγοντας στην μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ, απάντησε: 

«Ναι, ήταν. Για να είμαι ειλικρινής, όταν άρχισα να μαθαίνω πράγματα για το ποδόσφαιρο, ήξερα ότι αυτός ήταν ο προπονητής που για αυτόν ήθελα να παίξω, αν ποτέ είχα την ευκαιρία. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του όταν ήμουν στην Τσέλσι. Δεν πήγε όπως το περίμενα αλλά έχουμε προχωρήσει από τότε. Έχουμε μία υπέροχη σχέση. Θα περνούσα και μέσα από τοίχο για αυτόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του και θα βελτιωθώ». 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση