ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ανυπομονώ να δουλέψω ξανά με τον Λουκάκου»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πεπεισμένος ότι ο Ρομέλου Λουκάκου θα πετύχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από το συμβόλαιο πενταετίας που υπέγραψε με τους «κόκκινους διαβόλους».

Βέβαιος ότι ο Ρομέλου Λουκάκου θα «πιάσει» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε τοποθέτησή του λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της μετακίνησης του Βέλγου φορ στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είχε συνεργαστεί ξανά με τον Λουκάκου στην Τσέλσι, υποστηρίζει ότι ο 24χρονος επιθετικός θα πετύχει στον «μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου», όπου θα ταιριάξει αμέσως και φυσικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Μουρίνιο: «Ο Ρομέλου Λουκάκου φυσικά θα ταιριάξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και ένας σπουδαίος παίκτης. Είναι μόνο λογικό ότι θέλει να εξελίξει την καριέρα του στον μεγαλύτερο σύλλογο. Θα είναι μια μεγάλη προσθήκη και ξέρω ότι οι παίκτες θα τον κάνουν να νιώσει πολύ ευπρόσδεκτος. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του ξανά».

Ο Λουκάκου, που σκόραρε 68 γκολ σε 141 αγώνες στην Αγγλία με την Έβερτον, είπε ότι ανυπομονεί να παίξει στο Όλντ Τράφορντ μπροστά στους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φίλους των «ζαχαρωτών» για την υποστήριξη τους όσο καιρό αγωνιζόταν στο «Γκούντισον Παρκ».

sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X