ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άκυρο» από Ρεάλ για Μοράτα!

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης στην προσφορά ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άλβαρο Μοράτα!

Μπορεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να τα έχουν βρει με τον Ισπανό φορ, κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν ισχύει και με το σύλλογο αυτού, μιας και, όπως μετέδωσε το «Goal», οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν ενέκριναν ούτε τη δεύτερη αυτή οικονομικά ανώτερη (από 70 αρχικά σε 80 εκατομμύρια ευρω) πρόταση της Γιουνάιτεντ, αξιώνοντας για τον 24χρονο στράικερ ένα ποσό της τάξεως των 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατά την ίδια πηγή, ο Μοράτα φαίνεται πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη «βασίλισσα» μετά το πέρας των διακοπών του -τις οποίες διανύει επί του παρόντος-, ενώ όπως έχει γραφτεί και τις προηγούμενες ημέρες, ο ίδιος ο παίκτης έχει διαμηνύσει στον στενό του κύκλο πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ».

Μετά την εξέλιξη αυτή, λοιπόν, αναμένονται νέα «επεισόδια» στο... σίριαλ της μεταγραφής του Άλβαρο Μοράτα στους κατόχους των Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ Αγγλίας, με δεδομένο μάλιστα, πως, τόσο ο επιθετικός των Μαδριλένων, όσο και οι Άγγλοι επιθυμούν μία οριστική συμφωνία που θα επισφραγίσει τη συνεργασία τους.

 

Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X