ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτούς θέλει ο Μουρίνιο!

Να «θωρακίσει» την μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο. Δεν θα σταματήσει στην απόκτηση ενός μόνο μέσου, όπως όλα δείχνουν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός από τον Νεμάνια Μάτιτς, ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί για το φετινό καλοκαίρι και την μεταγραφή του Φαμπίνιο, με βάση την βρετανική εφημερίδα «Independent», ώστε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες και ποιοτικές λύσεις για το κέντρο των «κόκκινων διαβόλων» την ερχόμενη περίοδο.

Ο Σέρβος χαφ της Τσέλσι «παίζει» εδώ και αρκετό καιρό στα αγγλικά ρεπορτάζ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και για ένα ποσό κοντά στα 25-30 εκ. λίρες είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσει στην πώληση του η πρωταθλήτρια Αγγλίας. Μάλιστα, στην Αγγλία λέγεται πως το συγκεκριμένο deal μπορεί να κλείσει και εντός της εβδομάδας, με τον παίκτη να περνά σύντομα τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Παράλληλα, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει στρέψει την προσοχή της και στον Φαμπίνιο της Μονακό, μετά την εκπληκτική χρονιά που διέγραψε με τον σύλλογο του Πριγκηπάτου σε «Σαμπιονά» και Τσάμπιονς Λιγκ. Για την παραχώρηση του, οι Μονεγάσκοι αξιώνουν 40 εκατομμύρια λίρες.

Πηγή: england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση