ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει Ρενάτο Σάντσες ο Μουρίνιο

Το Ρενάτο Σάντσες έχει θέσει στο στόχαστρο ο Ζοσέ Μουρίνιο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Ο Ρενάτο Σάντσες ουδέποτε κατόρθωσε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Μπάγερν Μονάχου, ώστε να δικαιώσει τους Βαυαρούς για τα 35 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησαν το περασμένο καλοκαίρι στη Μπενφίκα για τη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild» μάλιστα η Μπάγερν δε θα ήταν αρνητική σε μία πρόταση που θα πλησιάζει το κόστος της μεταγραφής του, ενώ η «Kicker» αποκάλυψε ότι στην ομάδα είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Πορτογάλο έναντι ενός ποσού περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η εκτίμηση του Ζοσέ Μουρίνιο προς το συμπατριώτη του είναι δεδομένη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει ότι θα προχωρούσε αποφασιστικά για τη μεταγραφή του παίκτη αν είχε διαδεχθεί πρωτύτερα τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έφθασα αργά και υπέγραψα το Μάιο. Αν είχα έρθει νωρίτερα θα πάλευα για τον Σάντσες. Η Γιουνάιτεντ παρακολούθησε τον παίκτη πολλές φορές και ίσως εγώ να το έκανα περισσότερες. Τόσο καιρό που έμεινα σπίτι είδα πολλά παιχνίδια της Μπενφίκα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου ενώ εκτός από τον Ρενάτο Σάντσες φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Νεμάνια Μάτιτς, Έρικ Ντάιερ και Φαμπίνιο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X