ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στηρίζει Σο ο Μουρίνιο

Μήνυμα… παραμονής στον Λουκ Σο «έστειλε» ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας του πως εκείνος θέλει να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα χρόνια, παρά τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον παίκτη με άλλες ομάδες.

Έστω και αν οι σχέσεις μεταξύ του Λουκ Σο και του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν κάτι παραπάνω από… έντονες την περασμένη περίοδο, με αφορμή τις μέτριες εμφανίσεις του Άγγλου μπακ, εντούτοις οι δυο άντρες, όπως αναφέρεται σήμερα από πλήθος δημοσιευμάτων στον βρετανικό Τύπο, φαίνεται πως συναντήθηκαν και συνομίλησαν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ξεκαθαρίζει στον παίκτη πως επιθυμεί την παραμονή του στο Μάντσεστερ.

Απ’ την άλλη, σημαντικό ρόλο στην… στροφή που έχει κάνει ο Μουρίνιο, έχει παίξει και το γεγονός πως οι στόχοι που είχε θέσει για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας απομακρύνονται σταδιακά από την Γιουνάιτεντ. Θυμίζουμε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» κοιτάζαν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Κίραν Τίρνεϊ από την Σέλτικ, η οποία πάντως δεν τον παραχωρεί, αλλά και του Μπενζαμέν Μεντί, που φαίνεται να «κλείνει» στην Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X