ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφήνει τον Ζλάταν!

Αυτή και αν είναι έκπληξη! Οι τελευταίες πληροφορίες των βρετανικών Μέσων αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Διαφορετική τροπή φαίνεται πως παίρνει το σίριαλ της παραμονής του Σουηδού επιθετικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που σκεφτόταν τη πιθανότητα να αγωνιστεί αλλού, όμως η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι άλλη…

Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το «SkySports», το οποίο επικαλούμενο αποκλειστικές του πληροφορίες αναφέρει ότι δεν υπάρχει… καμία πιθανότητα να γίνει πρόταση από πλευράς «κόκκινων διαβόλων» για την μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους με τον «Ίμπρα»!

Όλα αυτή τη στιγμή που τα περισσότερα Μέσα θεωρούσαν σίγουρη την πρόθεση της Γιουνάιτεντ να επιβραβεύσει με ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο τον έμπειρο άσο, ο οποίος τη φετινή σεζόν αποτέλεσε το επιθετικό βαρόμετρο της ομάδας.

Προφανώς, όμως, ο σοβαρότατος τραυματισμός που υπέστη έβαλε τους ανθρώπους του συλλόγου σε βαθιές σκέψεις και το κλίμα έκτοτε διαφοροποιήθηκε. Πάντως, βάσει των όσων αναφέρουν στην Αγγλία, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το… που βαδίζουν οι δύο πλευρές. Ίδωμεν…

Πηγή: england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση