ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θέλει να μείνει ο Ζλάταν, αλλά…»

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Ο Μίνο Ραϊόλα παραδέχτηκε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα περίοδο, αλλά διατήρησε… ζωντανές τις ελπίδες των άλλων συλλόγων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του!  

H ερώτηση που έγινε στον ατζέντη του Σουηδού επιθετικού ήταν ξεκάθαρη! Θέλει ο Ζλάταν να μείνει στη Γιουνάιτεντ; Η απάντηση του Ραϊόλα:

«Ω ναι! Θέλει να μείνει στην Αγγλία, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο και εάν δει ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τη Γιουνάιτεντ, τότε γιατί να μην μείνει;

Βέβαια, μπορεί να είναι σημαντικό περιουσιακό στοιχεία και για άλλες κορυφαίες ομάδες. Νομίζω ότι από άποψη σεβασμού θα πρέπει να μιλήσουμε πρώτα με τη Γιουνάιτεντ και να δούμε τι θα συμβεί»!

O γνωστός ατζέντης άφησε, με λίγα λόγια, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, βάζοντας στο «παιχνίδι» και άλλους… μνηστήρες για τον Σουηδό επιθετικό! Αλήθεια ή κίνηση τακτικής; Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Ο ίδιος πάντως συνέχισε λέγοντας πως: «Έχουμε πολλές προτάσεις και ιδέες για το μέλλον και πρέπει να τις εξετάσουμε. Διένυσε μια εξαιρετική σεζόν στη Γιουνάιτεντ και εξαρτάται και από τις δύο πλευρές τι θα φέρει το μέλλον. Προς το παρόν το σημαντικό είναι να αναρρώσει και μετά βλέπουμε». 

 

Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση