ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μυθικές προτάσεις από Κίνα!

«Τρελά» λεφτά για τα… πόδια του Ρούνεϊ! Όπως γράφουν στην Αγγλία, ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ έχει στα χέρια του δύο, μυθικές προτάσεις από κινεζικές ομάδες, παρ' όλα αυτά περιμένει την Έβερτον! 

Δεν… υπάρχουν τα λεφτά, που φέρεται να έχουν τάξει στον Γουέιν Ρούνεϊ δύο κινεζικές ομάδες (από το Πεκίνο), προκειμένου να τον πείσουν να κάνει το μεγάλο ταξίδι στα βάθη της Ασίας. 

Όπως γράφουν στην Αγγλία, στον στράικερ της Γιουνάιτεντ -που πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Μάντσεστερ- έχει γίνει πρόταση διετούς συνεργασίας από αμφότερους τους συλλόγους της Κίνας, με συνολικές απολαβές κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ(!), χώρια από τις υπόλοιπες ανέσεις, που, σίγουρα, θα παραχωρηθούν στον 31χρονο. 

Τονίζεται, ωστόσο, πως, παρότι τα λεφτά είναι τόσα πολλά, ώστε να ζήσουν και τα… δισέγγονα του Ρούνεϊ, ο τελευταίος το σκέφτεται ακόμα, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μετακομίσει στην Κίνα, αν δεν πάει μαζί του και η οικογένειά του! Για αυτό, λοιπόν και φέρεται να περιμένει την Έβερτον! 

Όπως αναφέρει η Daily Mail συγκεκριμένα, τα «ζαχαρωτά» δεν προσφέρουν, φυσικά, τα χρήματα των Κινέζων, αλλά 150.000 λίρες τη βδομάδα στον Ρούνεϊ, 100 χιλιάδες λιγότερα, δηλαδή, από όσα παίρνει στους «κόκκινους διαβόλους». 

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα επικρατήσει το συναίσθημα και ο Άγγλος επιθετικός θα επιστρέψει στο Λίβερπουλ για χάρη της ομάδας που τον ανέδειξε.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση