ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τρεις στόπερ στο… ραντάρ!

Σε έναν εκ των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Σαουθάμπτον), Μάικλ Κιν (Μπέρνλι) και Βίκτορ Λίντελοφ (Μπενφίκα) θα καταλήξουν οι ιθύνοντες της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο αντιπρόεδρος των «κόκκινων διαβόλων» Εντ Γούντγουαρντ έχει ήδη στα χέρια του τη λίστα με τις… καλοκαιρινές «επιθυμίες» του Πορτογάλου τεχνικού και πηγές του «Sky Sports» αναφέρουν πως ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα των τριών αυτών κεντρικών αμυντικών.

Ο Ολλανδός των «Αγίων» αποτελεί το πιο… hot όνομα από τους υποψηφίους καθώς για την απόκτησή του αναμένεται να απαιτηθούν περίπου 50 εκατομμύρια λίρες. Ο Κιν πουλήθηκε από τη Γιουνάιτεντ στην Μπέρνλι το καλοκαίρι του 2015 έναντι του ποσού των 2 εκατομμυρίων λιρών και έχει καταφέρει έκτοτε να εντυπωσιάσει και να κληθεί στην Εθνική Αγγλίας ενώ ο Λίντελοφ έχει απασχολήσει στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους το σύλλογο, με την τιμή του να κυμαίνεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση