ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερέρα: «Δεν αξίζω να είμαι αρχηγός της Γιουνάιτεντ»

Ο Άντερ Ερέρα πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δε θεωρεί τον εαυτό του ακόμη έτοιμο να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μπορεί ο Ισπανός μέσος, Άντερ Ερέρα να αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, εντούτοις ο ίδιος έσπευσε να ρίξει τους τόνους όσον αφορά την ανάληψη της αρχηγίας της ομάδας.

Με το μέλλον του εν ενεργεία αρχηγού, Γουέιν Ρούνει, στο Μάντσεστερ να διαγράφεται αβέβαιο, ο 27χρονος αποτελεί έναν από τους υποψηφίους διαδόχους του, τη στιγμή που ο παίκτης έχει αντίθετη άποψη.

«Είμαι ευγνώμων που ακούω από τους οπαδούς ότι πρέπει να γίνω αρχηγός, ωστόσο είναι μεγάλα λόγια. Οι αρχηγοί του συλλόγου είναι θρύλοι. Τώρα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά και στο παρελθόν υπήρξαν παίκτες όπως ο Ράιαν Γκιγκς, ο Μάικλ Κάρικ και ο Νεμάνια Βίντιτς.

Είναι μία λίστα από απίστευτους παίκτες και θρύλους του συλλόγου. Πρέπει να παραμείνω ψύχραιμος γιατί έχω πολλά να προσφέρω ακόμη στο σύλλογο. Έχω πολλά να κερδίσω ώστε να αξίζω το περιβραχιόνιο. Επίσης υπάρχουν και άλλοι παίκτες που το αξίζουν όπως ο Σμόλινγκ, ο Ντε Χεά και ο Μάτα.

Ευχαριστώ τους οπαδούς αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι ακόμη»,τόνισε ο Ισπανός.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση