ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εριστική δήλωση Μουρίνιο

Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στις 24 Μαΐου, στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Τότεναμ τόνισε ότι πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση της ομάδας του ...

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει ότι οι σύλλογοι που μάχονται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ θα «σκότωναν» για να είναι στη θέση των «κόκκινων διαβόλων».

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να μην διεκδικεί το πρωτάθλημα ή το Τσάμπιονς Λιγκ φέτος αλλά μπορεί ακόμα να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας του Άγιαξ στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας, μετά την ήττα με 2-1 ενάντια στην Τότεναμ το βράδυ της Κυριακής, αναγνώρισε την αξία ενός τίτλους πέραν των συνόρων ως σημείο... φθόνου του αντιπάλου.

«Δεν γνωρίζω τον τρόπο που σκέφτονται, δεν ξέρω τι είναι σημαντικό για εκείνους», είπε.

«Για μας, ως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι πιο σημαντικό να νικάμε τίτλους από το να τερματίζουμε στην πρώτη τετράδα.

Αν, λοιπόν, μπορούμε να κερδίσουμε έναν τρίτο τίτλο, ή έναν δεύτερο, αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, τότε θα ήταν υπέροχο για μας επειδή ξέρουμε ότι αν χάσουμε το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ τότε χάνουμε και την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου.

Το ξέρουμε αυτό αλλά παλεύουμε για τίτλους. Πιθανόν οι υπόλοιποι σύλλογοι στο τοπ - 4 θα ήθελαν να είναι στη θέση μας, να μάχονται για τίτλους»., συμπλήρωσε στη συνέχεια, αφήνοντας αιχμές για τους έτερους συλλόγους του αγγλικού πρωταθλήματος που δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση