ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μήλον της έριδος» ο Σο

Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ αναμένεται να μονομαχήσουν για την υπογραφή του δεξιού οπισθοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο, που πρόκειται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από την ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λουκ Σο και ως εκ τούτου το μέλλον του Άγγλου αμυντικού στο Μάντσεστερ διαγράφεται αβέβαιο

Η περίπτωσή του έχει κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων αγγλικών συλλόγων με τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ να ερίζουν για την υπογραφή του.

Οι δύο πρώτες έχουν ζωτική ανάγκη έναν αριστερό οπισθοφύλακα αφού στην μεν Λίβερπουλ αγωνίζεται κατ' ανάγκη ο Τζέιμς Μίλνερ ενώ στη δε Σίτι αναμένονται μαζικές αποχωρήσεις παικτών στο πλαίσιο του γενικού ξεσκαρταρίσματος που επιχειρεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

'Όσον αφορά την Τότεναμ, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι ένθερμος θιασώτης του νεαρού αμυντικού από τότε που αγωνιζόταν στην Σάουθαμπτον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουρίνιο είχε «αδειάσει» προσφάτως τον Σο, κατακεραυνώνοντας τον για την απόδοσή του στον αγώνα απέναντι στην Γουότφορντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση