ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Τσιτσαρίτο

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο τελείωμα των φάσεων, τονίζοντας την αξία του πρώην επιθετικού της ομάδας, Χαβιέρ Ερνάντες.

O Ζοσέ Μουρίνιο θεωρεί ότι ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χαβιέρ Ερνάντες είναι ο ιδανικός επιθετικός για την ανατροπή παιχνιδιών, που μπορεί να λύσει το πρόβλημα της αφλογιστίας που ταλανίζει την φετινή ομάδα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τρέχουν ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 20 αήττητων αναμετρήσεων, με τις 10 εξ' αυτών να έχουν λήξει ισόπαλες, έχοντας παράλληλα συνολικά 12 ισοπαλίες κατά την φετινή περίοδο, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.

«Δεν είναι πάντα πρόβλημα η ποιότητα αλλά και η τύχη. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν εύκολο το γκολ. Είναι καλοί και ταλαντούχοι παίκτες, που δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά δεν είναι «killers».

Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, ο Χαβιέρ Ερνάντες, θα σκόραρε εύκολα 20 γκολ, ακόμη και αν ερχόταν από τον πάγκο. Δεν έχουμε τέτοιους παίκτες, ούτε καν στον πάγκο μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μεξικανός επιθετικός αποχώρησε από την ομάδα το καλοκαίρι του 2015 με προορισμό την Μπάγερν Λεβερκούζεν, έχοντας σημειώσει 103 συμμετοχές με την ομάδα, πετυχαίνοντας 37 γκολ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση