ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μουρίνο: «Ας κάνει ότι θέλει ο Ζλάταν»

Αν και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για μία δεύτερη σεζόν, δεν είναι σίγουρο ότι θα το πράξει, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι ευχαριστημένος όποια απόφαση και αν πάρει ο Σουηδός.

Ο 36χρονος επιθετικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο για την παράταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού πέρυσι είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Τα 26 γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις κάνουν τον Πορτογάλο τεχνικό να θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό του.

«Είμαι ήρεμος και περιμένω την απόφασή του. Αν ο Ζλάταν επιλέξει να να μείνει και είναι χαρούμενος γι’ αυτό, θα είμαστε και εμείς ευχαριστημένοι. Αν τελικά προτιμήσει να φύγει για να βρει μία νέα πρόκληση, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του», υποστήριξε ο Μουρίνιο.

«Αποτελεί σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας μας φέτος, αλλά ο άνθρωπος είναι πάντα πιο σημαντικό από τον παίκτη και την ομάδα. Αν θελήσει να αποχωρήσει και να ζήσει μία νέα πραγματικότητα με την οικογένειά του, ας γίνει έτσι», τόνισε.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση