ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ζλάταν δεν ξεχνά τον Γκουαρντιόλα

Το πόσο δεν θέλει να βλέπει μπροστά του ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι γνωστό. Και για όσους δεν το ήξεραν, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής το έγραψε και στην βιογραφία του: «Ο Γκουαρντιόλα με κοιτούσε και εκεί το ‘έχασα’. Σκέφτηκα: «Αυτός είναι ο εχθρός σου, ξύνει την καράφλα του» και του φώναξα: «Δεν έχεις καν τα @ρχ… Να πας στο διάολο!». Περίμενα πως θα μου απαντούσε, αλλά είναι μια ψόφια κότα», έλεγε μεταξύ άλλων.

Θα περίμενε κανείς, πως μετά από τόσα χρόνια το μίσος θα είχε κάπως μειωθεί. Όμως όχι. Ο Ίμπρα συνεχίζει να τρέφει τα ίδια συναισθήματα για τον Ισπανό προπονητή που οι μοίρα τους έφερε ξανά στο ίδιο πρωτάθλημα, αυτή την φορά ως αντίπαλους: «Έμαθα πολλά στην Μπαρτσελόνα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Έμαθα ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε 24 ώρες», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Fox Sports Italia.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός τόνισε πως το πρόβλημα δεν το είχε ο ίδιος αλλά ο τότε προπονητής του χωρίς όμως να γνωρίζει ποιο είναι αυτό ακριβώς: «Πρώτα μου μιλούσε κάθε μέρα και με έβαζε στα παιχνίδια και μια μάρα απλώς σταμάτησε να με χρησιμοποιεί».

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση