ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο MLS ο Σβαϊνστάιγκερ

Αγγλία… τέλος όπως όλα δείχνουν για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, καθώς ο Γερμανός «προβάρει» τα… κόκκινα των Chicago Fire.

Ο 32χρονος μέσος ήταν καιρό στο στόχαστρο της ομάδας του Σικάγο, ενώ είχε συναντηθεί και με τον προπονητή του συλλόγου, Βέλικο Παούνοβιτς, τον περασμένο Νοέμβριο.

Το συμβόλαιο που προσφέρουν οι άνθρωποι των Chicago Fire θα αποφέρει στον «Σβάινι» περίπου 4,5 εκατομμύρια δολάρια για το 2017, με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Νέλσον Ροντρίγκεθ να θεωρεί πως η προσθήκη του εν ενεργεία πρωταθλητή κόσμου θα ανεβάσει το επίπεδο των Fire.

«Φέρνουμε κάποιον που έχει κερδίσει τα πάντα. Τώρα πρέπει να ανεβούμε επίπεδο και να ξεφύγουμε απ’ τους εντός συνόρων στόχους. Ήρθε η ώρα να έχουμε επιτυχίες και εκτός ΗΠΑ» ανέφερε ο Ροντρίγκεθ, ενώ οι άνθρωποι των «κόκκινων» δημοσιοποίησαν και δηλώσεις του ιδίου του ποδοσφαιριστή:

«Πάντα στην καριέρα μου πήγαινα εκεί που θεωρούσα πως θα έχω καλό αντίκτυπο και θα μπορώ να βοηθήσω σε κάτι καλό. Έτσι συνέβη και τώρα. Μίλησα με τον Νέλσον Ροντρίγκεθ και τον προπονητή και με έπεισε το όραμα και η φιλοσοφία του συλλόγου».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση