ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ξέσπασε για Πογκμπά

Ρωτήθηκε για την κριτική που δέχεται ο Πολ Πογκμπά ο Ζοσέ Μουρίνιο και βγήκε εντελώς από τα ρούχα του! Στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τη Ροστόφ θέλησε να απαντήσει στους επικριτές της πιο ακριβής μεταγραφής όλων των εποχών και είπε πραγματικά πολλά, πάρα πολλά.

Μέχρι και για τις συνθήκες που μεγάλωσε ο Πολ αναφέρθηκε και επιτέθηκε προς όλους τους παλιούς παίκτες που τον κατακρίνουν.

Αναλυτικά:

«Νιώθω πως ο κόσμος χάνει τις αξίες του και όλοι ξέρουμε πως η ζήλια έφτασε σε ψηλά επίπεδα. Με φοβίζει ειδικά για τη νέα γενιά  να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Ο φθόνος υπάρχει παντού.

Δεν φταίει ο Πολ πως παίρνει 10 φορές περισσότερα λεφτά από αυτά που άλλοι παίκτες, κάποιοι καλοί παίκτες, έπαιρναν στο παρελθόν. Δεν φταίει πως μερικές αυθεντίες έχουν πρόβλημα με τη ζωή τους και χρειάζονται κάθε λίρα για να επιβιώσουν τη στιγμή που ο Πολ είναι πολυεκατομμυριούχος. Δεν είναι δικό του φταίξιμο.

Νομίζω αξίζει σεβασμό. Νομίζω και η οικογένειά του αξίζει σεβασμό. Έρχεται από μια οικογένεια εργατών, με τρία παιδιά και είμαι σίγουρος πως χρειάζονται αρκετό φαί στο τραπέζι τους καθημερινά γιατί είναι γίγαντες. Για αυτό είμαι βέβαιος πως οι γονείς τους έπρεπε να δουλέψουν σκληρά για χάρη τους για τόσα πολλά χρόνια.

Ήρθε στο Μάντσεστερ σαν έφηβος, πάλεψε για να κάνει καριέρα εδώ, δεν φοβήθηκε να φύγει και να πάει σε μια ξένη χώρα για να βρει καλύτερες συνθήκες για τον εαυτό του. Ένα παιδί που έφτασε στην κορυφή του κόσμου με τη δουλειά του, κανείς δεν του χάρισε το παραμικρό.

Είμαι χαρούμενος και εγώ και ο σύλλογος με τον Πολ και ένα ακόμα θετικό είναι πως με την προσωπικότητα που έχει δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για αυτόν».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X