ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το σκέφτεται για Κίνα ο Ρούνεϊ

Οι φήμες περί αποχώρησης του Γουέιν Ρούνεϊ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο πάνε και πληθαίνουν. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Times, το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα φαίνεται όλο και πιο ελκυστικό στον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων».

Λέγεται πως ο Ρούνεϊ έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι πιθανότατα η φετινή περίοδος θα είναι και η τελευταία του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η μεταγραφική περίοδος για το πρωτάθλημα της Κίνας όμως, κλείνει στις 28 Φεβρουαρίου και -όπως δημοσιεύουν οι Times- είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κορυφαίο επιθετικό της αγγλικής ομάδας να μετακομίσει στην Ασία.

Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία κλείνει αυτή την Πέμπτη στις 11 το πρωί, όμως η Γιουνάιτεντ θα μπορεί να διαπραγματευτεί ενδεχόμενη μεταγραφή και μετά την 1η Φεβρουαρίου με συλλόγους της Κίνας.

Ήδη η Shanghai Shenhua, η Shanghai SIPG και η Beijing Guoan έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή και είναι διατεθειμένες να καλύψουν τις –ύψους 350.000 ευρώ- εβδομαδιαίες αποδοχές του.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση