ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκληρή κριτική Μουρίνιο για το Boxing Day

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο άσκησε κριτική για την συσσώρευση των αγώνων στο εορταστικό πρόγραμματης Premier League, μετά τη χθεσινή νίκη (2-0) της ομάδας του απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Ο Πορτογάλος σημείωσε ότι η Γιουνάιτεντ, χρειάστηκε να παίξει το δεύτερο παιχνίδι τους σε τρεις ημέρες, με το ταξίδι στο Λονδίνο να είναι μόλις 48 ώρες μετά από μία συναρπαστική νίκη 2-1, με ανατροπή απέναντι στην Μίντλεσμπρο.

«Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο σε αυτές τις περιπτώσεις μέσα σε 48 ώρες. Είναι καταπληκτικό για τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ο καθένας βλέπει την Premier League, είμαι περισσότερο από ευτυχής να το κάνουμε αυτό, αλλά είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες», είπε ο Μουρίνιο στους δημοσιογράφους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά από το 2010/11.

«Δεν είναι μόνο δύσκολο για την ομάδα που έπαιξε με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε στο 15? ο Φεγκούλι για την Γουέστ Χαμ), αλλά είναι δύσκολο και για την ομάδα που αγωνίζεται με 11. Όταν έχεις ένα ακόμα παίκτη θα πρέπει επίσης να σκεφτείς καλά. Οι παίκτες μου ήταν πολύ κουρασμένοι για να σκεφτούν καλά», πρόσθεσε ο Μουρίνιο.

«Όταν είσαι φρέσκος παίζεις απλά, όταν δεν είναι φρέσκος παίζεις περίπλοκη. Κατά το πρώτο ημίχρονο τα πάντα ήταν περίπλοκα. Μόνο όταν έφερα φρέσκους παίκτες, Μάτα, Ράσφορντ η ομάδα ήταν διαφορετική. Εμείς πάμε βήμα-βήμα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους αγώνες μας», πρόσθεσε .

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X