ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάνει πίσω για Λίντελεφ

Και το σίριαλ… συνεχίζεται! Σε αντίθεση με την πλειονότητα των διεθνών Μέσων που κάνουν λόγο για δεδομένη μετακίνηση του Βίκτορ Λίντελεφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ερχόμενο Ιανουάριο, οι πληροφορίες του «BBC» αναφέρουν ακριβώς το αντίθετο! Ότι δηλαδή, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα επιχειρήσουν να αποκτήσουν από τώρα τον αμυντικό της Μπενφίκα!

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του «BBC» αναφέρει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να κάνει προς το παρόν… πίσω στη μάχη της αγοράς του Σουηδού άσου, αφού οι τελευταίες - εξαιρετικές εμφανίσεις των Φιλ Τζόουνς και Μάρκος Ρόχο τον έπεισαν ότι η ομάδα του δεν χρειάζεται ενίσχυση τη δεδομένη στιγμή!

Η αγωνιστική πρόοδος των δύο προαναφερθέντων, αλλά και η παρουσία των Μπαϊγί, Μπλιντ και Σμόλινγκ έκαναν τον Πορτογάλο να… αναθεωρήσει τις απόψεις του, θεωρώντας πως ο σύλλογος μπορεί να τα βγάλει πέρα τους επόμενους μήνες, δίχως να χρειαστεί ενίσχυση για την αμυντική γραμμή.

Όλα αυτά τη στιγμή που στην Πορτογαλία και στη Σουηδία συνεχίζουν να παρουσιάζουν τον διεθνή άσο έτοιμο να πάρει το αεροπλάνο για μόνιμη εγκατάσταση στο Μάντσεστερ! Για να δούμε τι απ' όλα ισχύει…!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση