ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μουρίνιο: «Ναι, ο Σνάιντερλιν ζήτησε να φύγει»

Απόλυτα ειλικρινής αναφορικά με την υπόθεση του Μόργκαν Σνάιντερλιν παρουσιάστηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Ζοσέ Μουρίνιο, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Γάλλος αμυντικός και επιβεβαίωσε τόσο την πρόταση που έχει κατατεθεί από τη Γουέστ Μπρομ, όσο και τις τάσεις φυγής που του έχει εκφράσει ο 27χρονος άσος.

«Ναι, έχει ζητήσει να φύγει. Είναι τρομερός επαγγελματίας, ένα φανταστικό παιδί. Είναι πολύ ειλικρινής και πολύ ανοιχτός. Για να είμαι ειλικρινής, μου άνοιξε την καρδιά του μια-δυο φορές και η απάντησή μου είναι απλή. Στην ερώτηση αν θα παίζει πιο τακτικά με μένα, έχω το δικαίωμα να πω “σε καμία περίπτωση”. Αν δεν παίζει συχνά, δεν έχω κανένα δικαίωμα να πω σε έναν παίκτη που θέλει να είναι χαρούμενος ότι δεν πάει πουθενά.

Η απάντησή μου ήταν: “Αν η πρόταση είναι σωστή και η διοίκηση πιστεύει ότι η πρόταση είναι καλή για έναν παίκτη με την ποιότητα του Μόργκαν, τότε δεν σταματούσα να αποχωρήσει"», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο, προαναγγέλοντας ουσιαστικά το τέλος της θητείας του Γάλλου αμυντικού χαφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση