ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γίνεται «κόκκινος διάβολος» ο Λίντελοφ!

Μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες έχουν απομείνει για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Βίκτορ Λίντελοφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τόσο στη Σουηδία (γενέτειρα του αμυντικού της Μπενφίκα), όσο και στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως αργά χθες το βράδυ οι δύο πλευρές έδωσαν οριστικά τα χέρια, με τους «αετούς» να αποδέχονται την πρόταση ύψους 42εκατ λιρών των «κόκκινων διαβόλων» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η «O’Jogo» της Πορτογαλίας αναφέρει σε σημερινό (21/12) της δημοσίευμα ότι το αποψινό εντός έδρας ματς της Μπενφίκα ενάντια στη Ρίο Άβε θα είναι το τελευταίο του 22χρονου άσου με τη φανέλα των «αετών»!

«Ο Λίντελοφ λέει απόψε αντίο στην Μπενφίκα, μπροστά στο κοινό του Ντα Λουζ, στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τη Ρίο Άβε. Ο διεθνής αμυντικός θα υπογράψει τον Ιανουάριο συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ με ισχύ έως το 2022 και θα λαμβάνει 3.5εκατ ευρώ ετησίως», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι πληροφορίες των σουηδικών Μέσων, που κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία αργά χθες το βράδυ!

Πηγή: england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση