ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χούμελς: «Ήμουν κοντά στην Γιουνάιτεντ»

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε πως βρέθηκε μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ακόμα αυτή είχε προπονητή τον Λουίς Φαν Χάαλ μάλιστα. Ωστόσο, τελικό όπως φάνηκε κατάληξε νοτιότερα και συγκεκριμένα στο Μόναχο.

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη ο Χούμελς την έκανε σε συνέντευξή του στην Daily Mail, τονίζοντας επίσης πως είχε πρόταση και από μεγάλη Ισπανική ομάδα, χωρίς περαιτέρω εξελίξεις όμως. Αντιθέτως, η πρόταση της Γιουνάιτεντ ήταν ελκυστική και οι δυο πλευρές είχαν φτάσει πολύ κοντά στην συνεργασία.

«Ναι, ήμουν κοντά. Ήμουν πάρα πολύ κοντά. Υπήρξαν συζητήσεις αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν προτάσεις. Είχα μία πρόταση απ’ την Αγγλία και κι άλλη μία από μεγάλη ισπανική ομάδα. Το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας ήταν περισσότερο φιλολογικό. Δεν μου άρεσε ο τρόπος. Με καμία ομάδα δεν ήρθα τόσο κοντά όσο με τη Γιουνάιτεντ. Ο Φαν Χάαλ με ήθελε, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός. Πλέον, είναι δύσκολο να παίξω στην Αγγλία. Γίνομαι 28 τον επόμενο μήνα και έχω υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Μπάγερν», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Γερμανός στόπερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση