ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γύρισε 27 χρόνια πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν είναι μόνο η νέα «γκέλα» αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ (1-1), ή η χαμένη ευκαιρία για να μειώσει την απόσταση της από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα ακόμα … λιθαράκι σε ένα αρνητικό ρεκόρ για φέτος.

 Ένα ακόμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, η ισοπαλία με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ (1-1) για την 13 αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 20 βαθμούς πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα…

Η αδυναμία των «κόκκινων διαβόλων» πάντως να κερδίσουν για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι (πριν τη Γουέστ Χαμ, προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Άρσεναλ, Μπέρνλι, Στόουκ) στην έδρα τους, παρατηρείται για πρώτη φορά σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και πρώτη γενικότερα από την περίοδο 1989/1990!

Εκείνη την περίοδο, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο «τιμόνι», υπήρξε ένα διάστημα 6 αγώνων (3 ισοπαλίες και 3 ήττες), από τον Δεκέμβρη του 1989 μέχρι και τις αρχές Φλεβάρη του 1990, όπου οι κόκκινοι του Μάντσεστερ αγνοούσαν τη νίκη στο «σπίτι» τους! Η σεζόν αυτή βρήκε εν τέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 13η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» της φετινής χρονιάς ουδόλως θέλουν να σκέφτονται καν ένα τέτοιο αρνητικό γεγονός, δεδομένου ότι στοχεύουν - τουλάχιστον - στην επιστροφή τους στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και επομένως στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση