ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρεκόρ, απ' αυτά που δεν θες να ακούς...

24sports team

info@24sports.com.cy

Η νέα, εκτός έδρας ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη (2-1) έδωσε συνέχεια στο κακό της σερί σε ευρωπαϊκά ματς εκτός Νησιού, σε βαθμό που οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχουν ξαναζήσει...

Μια ήττα σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι απαραιτήτως... λόγος καταστροφής για μια ομάδα, εν προκειμένω ωστόσο και σε βάθος χρόνου δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά, όπως έδειξαν και οι «κόκκινοι διάβολοι» στη χθεσινή (3/11) τους αναμέτρηση με τη Φενέρ.

Το εις βάρος τους 2-1 αποτέλεσε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα τους μακριά από το Νησί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Πριν από το χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, είχε προηγηθεί κατά σειρά η ήττα από τη Βόλφσμπουργκ πέρυσι, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία αγωνιστική (3-2), για να δώσει συνέχεια στα νοκ-αουτ του Γιουρόπα Λιγκ και στα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Μίντιλαντ (2-1) και Λίβερπουλ (2-0), φτάνοντας σε μια ακόμα ήττα τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αντίπαλο τη Φέγενορντ (1-0), ομοίως για την τωρινή φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Την αδυναμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα εκτός έδρας παιχνίδια τονίζει το γεγονός πως στους τελευταίους 7 αγώνες σε κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν έχει νίκη (τελευταία της γενικότερα σε επίπεδο Ευρώπης ήταν το 0-4 επί της Κλαμπ Μπριζ πέρυσι, στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ). Παράλληλα, σε επίπεδο ομίλων, χρειάζεται να ανατρέξουμε πίσω στο Νοέμβριο του 2013 και στο 0-5 απέναντι στη Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ εκείνης της περιόδου.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση