ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Μουρίνιο, τα «έχωσε» στους παίκτες

Το νέο... κάζο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε για το Γιουρόπα Λιγκ προκάλεσε την... έκρηξη του Ζοζέ Μουρίνιο στα αποδυτήρια.

Ποιος είδε τον Πορτογάλο και δεν τον φοβήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Μουρίνιο ήταν εκτός εαυτού και έβριζε όποιον έβλεπε μπροστά του.

Και φυσικά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, όχι απλά δεν εμφανίστηκε ήρεμος, αλλά αντίθετα βρήκε μια ακόμα εξαιρετική ευκαιρία για να τα βάλει δημόσια με τους ποδοσφαιριστές του.

«Τα προβλήματά μας προέρχονται από την κακή νοοτροπία μας. Οι αντίπαλοί μας μπήκαν στο γήπεδο και τα έδωσαν όλα σαν να έπαιζαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς ήμαστε τόσο χαλαροί λες και δίναμε καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα θέμα ποιότητας, αλλά επίσης προσπάθειας και επιμονής. Πρέπει να τα δίνεις όλα, να φτάνεις στα όριά σου» είπε ο εξοργισμένος Μουρίνιο ρίχνοντας φυσικά την ευθύνη της ήττας στους παίκτες του.

«Η ομάδα έδειξε ότι δεν είχε καμία συγκέντρωση. Σαν να μην ήταν προετοιμασμένη για το παιχνίδι. Δεχθήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ, σαν να μην είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι» συμπλήρωσε ο Πορτογάλος, ο οποίος γνωρίζει ότι πια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να νικήσει την πρωτοπόρο του ομίλου Φέγενορντ στις 24 Νοεμβρίου στο «Ολντ Τράφορντ» για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μουρίνιο, πάντως, δεν έδειξε να χάνει τις ελπίδες του...  «Δεν εξαρτώμαστε από άλλους, αλλά από εμάς τους ίδιους. Με δύο νίκες θα περάσουμε, μπορούμε να προκριθούμε ακόμα και με τέσσερις βαθμούς» κατέληξε.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση