ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο δεύτερο πήρε φωτιά (vid)

Το πρώτο του έστω και ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα της Μάν. Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε σήμερα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το οποίο μάλιστα συνδύασε και με γκολ, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αυτό έγινε στην χώρα του.

Η ομάδα του Μάντσεστερ έδωσε σήμερα φιλικό με την Γαλατάσαραϊ στην Σουηδία και νίκησε σε ένα αμφίρροπο φιλικό αγώνα με 5-2. Το παιχνίδι άρχισε με εξαιρετικούς οιωνούς αφού ο Ζλάταν επιβεβαίωσε τον κανόνα «στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» και έτσι μόλις στο 4 λεπτό της αναμέτρησης μετά από σέντρα του Βαλέντσια από δεξιά έπιασε ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μουσλέρα. Η απάντηση της Γαλατά δεν άργησε να έρθει αφού στο 22’ λεπτό ισοφάρισε με κεφαλιά του Σινάν Γκιουμούς από το ύψος του πέναλτυ. Παρόλα αυτά η αντεπίθεση της Γαλατά είχε και συνέχεια αφού ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγούνταν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1, ο Μπρουμά με ένα φαλτσαριστό πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Νταβίντ Ντε Χέα σημειώνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες με την Γιουνάιτεντ του δεύτερου ημιχρόνου να είναι πραγματικά εντυπωσιακή σημειώνοντας 4 γκολ. Βέβαια αυτό δεν εμπόδισε τον Γουέιν Ρούνεϊ που έμεινε στο γήπεδο στο 55’ λεπτό να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα από την θέση που ξέρει καλύτερα και έτσι με μια προβολή μέσα στην περιοχή ισοφάρισε για την ομάδα της Γιουνάιτεντ. Στην συνέχεια ήταν σειρά του Μάρκους Ράσφορτ να μας υπενθυμίσει γιατί την περσινή σεζόν στο δεύτερο μισό της σεζόν πήρε την φανέλα του βασικού σπίτι του. Ο νεαρός επιθετικός κάνοντας μια εξαιρετική κούρσα από το κέντρο του γηπέδου πέρασε όλους όσους βρήκε μπροστά του με τον Μουσλέρα τελικά να είναι αυτός που τον σταμάτησε κάνοντας του πέναλτι (σε επίσημο αγώνα θα δεχόταν και την κόκκινη). Ο Γουέιν Ρούνει δεν αστόχησε και έτσι έκανε το 3-2 για την ομάδα του. Παρόλα αυτά η Γιουνάιτεντ δεν έλεγε να σταματήσει και στο 63’ λεπτό ο Φελλαϊνί  με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά αύξησε το δείκτη του σκορ. Στην συνέχεια ήταν σειρά του Χουάν Μάτα να στείλει τα δικά του μηνύματα στον Ζοσέ Μουρίνιο αφού μετά από εξαιρετικό συνδυασμό που ξεκίνησε από αυτόν η μπάλα κατέληξε στον Λίνγκαρτ που με συρτή μπαλιά στο ύψος του πέναλτυ βρήκε τον Μάτα με τον ίδιο να κάνει το 5-2. Τα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν χωρίς κάποια άλλη σημαντική εξέλιξη και έτσι το παιχνίδι τελείωσε με μια πολύ εμφαντική νίκη με ανατροπή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε πώς χρειάζεται ακόμα λίγη δουλειά κυρίως στα μετόπισθεν για να βρεθεί στο επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας κάτι που πρέπει να ανησυχήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο αφού σε μία εβδομάδα στο Wembley η ομάδα του ως κυπελλούχος αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια έκπληξη της περσινής σεζόν, Λέστερ στα πλαίσια του Community Shield.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση