ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μανέ χειρουργήθηκε, αλλά η Λίβερπουλ δεν γνωρίζει πότε θα παίξει

Υπάρχουν τα ερωτηματικά των Σαλάχ και Φαν Ντάικ για τους οποίους γράφτηκε πως κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως το χειρουργείο του Σάντιο Μανέ στον αντίχειρα ήταν επιτυχημένο, παρ' όλα αυτά παραμένει άγνωστό το πότε ο ποδοσφαιριστής θα επανέλθει στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Γιούνγκερ Κλοπ τονίζει ότι η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του Μανέ θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες... Υπενθυμίζουμε ότι η Λίβερπουλ παίζει το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας με την Χάντερσφιλντ και εκτός από τον Μανέ αμφίβολοι είναι και οι Κεϊτά, Μίλνερ, Σαλάχ λόγω τραυματισμών.

Σαφώς και η εξέλιξη αυτή δεν είναι θετική για την Λίβερπουλ. Ο Μανέ αποτελούσε ένα απ' τα πιο ισχυρά χαρτιά της ομάδας, όμως τώρα είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει. Πάντως ο Μανέ είναι ο πρώτος για τον οποίον βγάζει ανακοινωθέν ο σύλλογος, κάτι που δεν έκανε για τους Σαλάχ και Φαν Ντάικ για τους οποίους γράφτηκε πως κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Πηγή: sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X