ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μυθικό γράμμα του Ρόμπερτσον σε νεαρό οπαδό της Λίβερπουλ!

Χάρισε τη φανέλα του Φιρμίνιο στον μικρό γιατί «κανείς δεν θέλει την φανέλα του αριστερού μπακ!»

Την απόλυτη επιβράβευση έδωσε ο Άντι Ρόμπερτσον στον νεαρό οπαδό της Λίβερπουλ Άλφι Ράντφορντ, ο οποίος έδωσε το χαρτζιλίκι του σε εστία σίτισης της πόλης, μία ενέργεια που πήρε έκταση από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. Ο αριστερός μπακ των κόκκινων έστειλε μία ιδιόχειρη επιστολή στον νεαρό οπαδό, αλλά και μία φανέλα του Ρομπέρτο Φιρμίνο, διότι… κανείς δεν θέλει την φανέλα του αριστερού μπακ!

Διαβάστε την εκπληκτική επιστολή του μπακ της Λίβερπουλ:

«Αγαπητέ Άλφι,

Είμαι ο Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ. Είδα στο Τwitter ότι έκανες κάτι πολύ ιδιαίτερο για τις εστίες σίτισης στο Άνφιλντ χθες το βράδυ. Θυμάμαι από τότε που ήμουν στην ηλικία σου πόσο σημαντικό είναι το χαρτζιλίκι και πως υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που θα μπορούσες να είχες αγοράσει για τον εαυτό σου με αυτό.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός πως το έδωσες σε ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές και χρειάζονται βοήθεια για να τα βγάλουν πέρα. Επίτρεψε μου να σου πω ότι αυτό που έκανες είναι εκπληκτικό, είναι ένα παράδειγμα για όλους εμάς τους υπόλοιπους που δείχνει πως το να δίνεις λίγη φροντίδα και σκέψη για τους άλλους είναι πραγματικά κάτι πολύ σημαντικό - επίσης είναι και πολύ Λίβερπουλ! Οι εστίες σίτισης είναι ένα θέμα που αγγίζει την καρδιά μου και αυτό που έκανες θα μου μείνει για πολύ καιρό.

Aυτό είναι το νόημα αυτού του γράμματος. Έκανες κάτι απίστευτο για τους άλλους ανθρώπους χωρίς να περιμένεις κάτι ως αντάλλαγμα. Γι' αυτό θέλω να βεβαιωθώ ότι θα επιβραβευθείς.

Έχω μια φανέλα του Ρομπέρτο Φιρμίνο από την τρέχουσα σεζόν και του ζήτησα να την υπογράψει για σένα, ως ευχαριστώ γι' αυτό που έκανες για τις εστίες σίτισης. Ας είμαστε ειλικρινείς Άλφι, κανείς δεν θέλει τη φανέλα του αριστερού μπακ γι' αυτό σου έχω αυτή του Φιρμίνο. Ελπίζω να είσαι ΟΚ με αυτό!»

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση